Mucho vardag.

Jahupp, så var det måndag igen. Det känns som om denna helgen knappt existerade... Knas stavning :P
Iaf, I fredags steg jag upp 05:40 för att sovandes äta frukost och ta bussen från byn 06:20. Blä. Jag tog mig hela vägen till Alvesta. Gick på mitt arbetspass och jobbade till 20:00. Lugnt pass denna gången. Åkte hemåt 20:30 och var hemma 23:15... Lååång dag.
På lördagen tog vi det lugnt, gick den sedvanliga promenaden, var inne på loppisen en stund, och passade på att prova på vårt café i byn, som varit öppet en vecka tror jag. Man måste ju se till att göra sitt bästa för att byns företag kan stanna :)
Vi betalade för tre läsk och tre småkakor, och när vi suttit en stund kom ägarinnan till vårt bort och ville bjuda på sin "National bakelse" :) En stor kokoskaka som egentligen kostar 30kr styck! Iiik! Aimée vägrade smaka naturligtvis, otacksamma unge :D Men vi andra åt, och den var hur god som helst! Som saftig sockerkaka, fast absolut inte för söt och med kokos i bakgrunden. Den är verkligen värd att betala för. Om man gillar sockerkaka och kokos iaf, annars kanske den inte är nån hit. Te och kaffe för 5kr är inte helt illa det heller, det är ju nästan Börjes :) Och då är det inte dåligt :P

På lördagseftermiddagen började jag känna mig seg, efter en timme hade jag sjukt ont i halsen, och plötsligt började Bums snora. Härligt. Bums sov knappt på hela natten, för att hon var så täppt och jag kunde knappt stiga ur sängen för att mitt huuvud var fyllt av bly och nån hade kört en stavmixer i min hals. Igår var det ännu värre, jag var inte utanför dörren en sekund. Bara fotboll på tv.

Bums var i sitt vanliga sjuklingmode. Gnäll och skrik så fort man inte bär på henne, och när hon väl somnar så vaknar hon i stort sett så fort man sätter sig ner med henne, att lägga henne någonstanns är knappt att tänka på. Dessutom åt hon två gånger på natten till söndagen, hon som inte äter alls på nätterna längre, så hon hade kissat igenom blöjan och blött ner madrassen, så den var på avluftning... Härlig dag.
Aimée var inte heller på humör igår, jag vet inte hur många gånger hon var uppskickad på sitt rum, definitivt färre gånger än hon förtjänade. Vissa dagar är det barnet ett monster.

Idag känns det faktiskt riktigt bra! Inte helt frisk, men inget ont i halsen och snuvan verkar ge med sig under förmiddagen. Härligt.
Bums är fortfarande snorig. Aimée ska till tandläkaren för sin första undersökning idag. Jag misstänker att hon inte kommer att öppna munnen. Kanske läge för en och annan muta? Vi får väl se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0