Vardag!

Jupp. Nu är julen över. Tfan grejar med lite fönster och jag är hemma med barnen. Bums sover just nu, och Aimée kollar på tecknat.
Vi hade jättetrevligt igår. Alla verkade nöjda och glada :)
Aimée fick en skruvdragare och verktygsbänk av mina föräldrar, så nu är hon precis som "Händige Manny". AV min lillebror fick hon Hello Kitty wallies och en underbart HKkudde, med en massa skojiga saker i. Den har dragkedja med lås, och i kudden är det fyra skrivbland i tyg, med 3 pennor som man kan skriva på dem med (går dessutom bort i tvätten), ett blad med fack för foton, en plastficka för brev eller annat hemligt, ett anteckningsblock och mp3högtalare :) Jag hade dött ifall jag hade fått en sån när jag var liten :P
Bums fick en trälarv som man ska stapla små träringar i olika former på av Emma, ett set med mjuk ringskallra, mjukiskanin med skallra och en snuttefilt av Björn, och ett presentkort på Po.P av mina föräldrar.
 Tfan fick två filmer av mina föräldrar och Emma, och ett presentkort på Akademibokhandeln av Björn.
Jag fick presentkort på HM av Björn och ett presentkort på Gina Tricot av föräldrarna och lillasyster :) I år har jag fått presentkort för drygt 2000kr! Jag är bortskämd. Eller så har jag varit fantastiskt snäll :)

Idag kommer förhoppningsvis Gustav och hälsade på. Hade lite smskontakt igår, så ifall inget skiter sig så ses vi nog under dagen...

Avloppsproblemen vi har haft över jul, löste sig iaf igår. Ragn-Sells kom och tömde två timmar innan gästerna kom, så vi hann spola i toaletterna och duscha av oss :P Pläää! Jävla gamla hus! Nästa gång vi köper hus ska avloppet vara gjort innan vi flyttar in. Morr!

Nu ska jag hoppa in i duschen.. Fast först ska jag hänga upp en klänning på tork!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0