Cut it.

Idag är jag utvilad! Bums gnölade en massa mellan 23 och 00 inatt, så efter att ha ammat två gånger gjorde jag 65ml ersättning, Bums åt 30ml och somnade som en slaktad gris. Nattinatti. Sov till 08:15!!! Helt sjukt, men gött  :)
Nackdelen är bara att mitt ena bröst stockar igen totalt när hon inte äter regelbundet, och på just detta brösten har jag dessutom ett sår på bröstvårtan som är fruktansvärt smärtsamt. Idag bet jag nästan hål på handen under tiden jag ammade. Det är underbart. Men det fungerar ju! Förutom att det gör ont då :P

Jaja! Tfan, Bums och jag kom iväg på en timmes promenad på förmiddagen, handlade och frös rumporna av oss.

Efter att ha stressat in i duschen, lyckades jag komma iväg och hämta Aimée på dagis. Vi gick vidare till frisören för att bli ansade i huvudet :) Aimée fick klippa sig först, och det funkade skitbra! Hon satt ganska stilla, skrek inte och fick inte spatt när håret klipptes av :) Frisören sa att hon var ett av de lugnaste barnen hon klippt i den åldern. Alltid roligt att höra :) Dessutom blev Aimée väldigt nöjd, ropade på Tfan så fort hon kom innanför dörren, för att han skulle komma och titta på hennes "nya hår" :)

Själv klippte jag mig som vanligt, ingen överraskning där.

Imon är det lugnt. Vi ska väl hitta på nån middag. Amma antar jag att jag ska :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0