Andasss...

Inatt fick jag sova från 23:00-06:42. Lyx. Bums vaknade och ville ha mat, så hon och jag gick ner först och stökade igenom blöjbyte och matning. När hon var matad och rapad, vaknade Aimée till uppe på sitt rum, och kom ner efter att hon rullat upp rullgardinen.
 Fick iväg henne till dagis och kom iväg på min morgonpromenad.

Och snart är det dags att gå och hämta igen :) Hon hinner knappt dit innan hon ska hem igen, och jag misstänker att hon tycker detsamma.
Igårkväll cyklade jag bort till dagis och satte upp en stickad bonad på deras gård, vet inte om personalen hade lagt märke till den på morgonen för ingen sa något när jag lämnade :) Får se hur det verkar när jag hämtar.

Idag ska jag med Bums till bvc. Naturligtvis var det dåligt med tider nu på sommaren, så jag fick en tid tre kvart efter att jag ska hämta på dagis. Så meningslöst. Ingen mening att gå hem, men om vi går direkt till bvc så blir vi väldigt tidiga. Dessutom cyklade Aimée till dagis idag. Detta är nog höjden av dålig planering från min sida :P Jaja, jag får väl knåpa ihop en shoppinglista och gå runt ica på vägen dit. Muta barnet med en glass, mjölkfri of course.
Lilla Bums ska få spruta idag, det ser vi inte fram emot. Förra gången gick det gamla vaccinet bra, hon blev bara arg av det nya, som tydligen "ska göra ont" :P Får se hur det går idag. Risken är nog att Aimée far mer illa av det än Bums...

Jag borde tömma min kamera. Meeen, jag orkar inte, det är ju sååå ansträngande :P Latmask på mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0