Fullt ös.

Jag har glömt bort min blogg. Det har varit så himla mycket den senaste veckan! Förra helgen var jag och hela familjen hemma hos min ömma moder och umgicks. Vi promenerade, badade fötterna, åt glass, gick på utställning och bara umgicks. Härligt!
 I veckan var jag på läkarbesök på vuxenPsyk. Det gav inte så himla mycket, umgefär som vanligt. Läkaren är bra, och ihop med min handläggare på f-kassan ska det nog bli bra till slut. Frågan är bara vad de kommer fram till.
Mamma och jag passade som vanligt på att promenera runt växjösjön när vi var där. Vi hann både runt och en runda på stan innan jag skulle hem. Det lyckades naturligtvis bli apjävligt väder medans Bums och jag åkte buss, så när vi kom fram till Alstermo ösregnade det. Jag hade varken regnskydd, jacka eller tröja med mig. Lyckade fästa en handduk med två hårnålar, i sufletten, så att inte Bums blev blöt iaf.

Igår var vi på bvc och vägde lilltjejen. Nu är hon 67cm lång och väger drygt 6,7kg. Stor flicka! Eller, ja, mest lång, men iaf.

Imon ska vi till Alvesta med hela familjen. Tfan har varit hemma hela veckan, samt förra veckan, med förkylning som visade sig utvecklas till luftrörsinfektion. Imon ska han jobba. Så jag får packa två barn själv, med ombyten, festkläder, mat och blöjpryttlar, sovgrejor, bilstolar och allt mitt eget, heeelt på egen hand. Jag ser verkligen fram emot detta. Särskilt med tanke på att skiten inte bara ska packas, utan även fraktas till busshållplatsen i tid och packas in i bussen. Pju! Jag blir lite nervös av tanken. ¨

Dessutom borde jag sova just nu, på grund av ovan nämnt. Men i eftermiddags bestämde jag att Bums ska ha en ny outfit till helgens fester. Detta bestämde jag innan jag visste att Tfan ska jobba imon och när jag fick veta det så ville jag inte ändra mig iaf. Så ikväll har jag sytt en haklapp och ett par muddbrallor. En body kvar. Den ska jag knåpa ihop imon, med två barn hemma och väskor som ska packas... Lycka till, Fia.

NU, ska jag försöka gå och lägga mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0