Onsdagmorgon.

I måndags var jag hemma med flickorna. I helgen var jag hos mamma och pappa med Bums, för att vila huvudet. Saker och ting blev inte riktigt som jag hade planerat. Bums torra hud blev värre, och på söndagen verkade hon ha frossa. Så på måndag förmiddag ringde jag vårdcentralen och fick tid för att träffa läkaren. Aimée gick med snällt hela vägen och var med inne på vc. Det visade sig att den torra hudet blivit inflammerade eksem. Så vi fick ett recept på en starkare salva, Tfan ringde till sin bror för att be om skjuts till apoteket, för det har vi inget i byn.
 Under tiden gick tjejerna och jag till ica. Aimée fick en glass för att hon var så duktig, sedan knatade vi hemåt.
På eftermiddagen kom Tfan hem tidigare från jobbet och åkte med sin bror till apoteket.

Vi började med salvan redan på kvällen, och den gjorde skillnad med en gång. Skönt!

Igår var Bums och jag på promenad med Anna på förmiddagen. Jag pratade med mamsen. På eftermiddagen var Aimée hos grannbarnen och lekte, i omgångar. Bums och jag var där med nån timme, för att hålla lite koll på yrvädret... Trevligt att prata med någon som är äldre än fem år:)

Idag ska Bums till bvc. Innan dess har jag stora planer på att vila en stund, i natt känns det som om jag sov typ tre minuter. Var inne hos Aimée en omgång, ammade två gånger, samt stoppade om två, tre gånger.

Jag är trött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0