Egentid och julklappskap...

Jorå. Igår kväll! Läste lite luddigt på FB om att skola/fritids/dagis skulle vara stängt idag. Tänkte inte så mycket på det, tills jag fick ett sms från svågerns sambo, där hon skriver att dagis är stängt idag. Blev lite fundersam, eftersom det inte satt nån lapp uppe när jag hämtade på dagis igår. Surfade in på kommunens sida, där det faktiskt står planeringsdag. Jahupp! Höll Aimée hemma, hon var snorig och hostig iaf. Men, mitt på dagen kommer ett sms från samma sambo. Dagis var visst öppet, det var skolan och fritids som hade stängt. Snark.
 Men men! Mitt på dagen tog jag barnledigt och hoppade på bussen in till stan. Tfan hade inte så mycket att göra på jobbet iaf, ihop med att han egentligen inte är riktigt pigg än. Så han var hemma med tjejerna. Jag passade på att uppdatera sminkhylla, vilket jag har skjutit på i flera månader nu. Verkligen på tiden. Idag passade jag dessutom på att ta hjälp, så att jag fick en foundation som matchar min färg, och som inte torkar ut, eftersom jag redan är torr i fejjan.
Gåbortvinterstövlar köpte jag mig med, för pengarna jag fick av farmor och farfar. Två klappar till Bums. Aimée fick en egen popkornlåda, fast den fick hon idag, så att hon kan ha den imon,  till fredagssnackset :) Jag hittade alla klappar till lillebror, och julkläderna till flickorna. Uppdaterade min leggings/strumpbyxe/benvärme-låda. Kompletterade mammas julklappar. Och hittade en symbolisk klapp till moster och hennes sambo.
Så, nu har jag kvar alla klappar till Tfan, alla till Aimée, några fler till Bums, min hemliga klapp till någon i Tfans familj... Sedan har vi alla Tfans syskonbarn, men de håller han reda på.

Dagens kul var att jag skulle in på Bike 4 Fun en snabbis, eftersom de hade rea på ett barnmärke som är coolt. Både Tfan och jag har handlat typ 75% av plagg där sedan vi blev ihop, men på senare tid har det varit fattigt, p.g.a pengar, tid och kropp :P Så, när jag kom in där visade det sig att min gamla högstadiekompis Sara jobbar där nu! Det var skitkul att träffa henne igen, och det är lika lätt att prata med henne nu, som för 10 år sedan... Gud, va gammal jag är :P Nu måste jag ju gå dit oftare bara för att träffa Sara :)
 
Var inne på Helges Håla för att kolla efter en kombinerade sparkbil/läragåvagn med Hello Kitty, till Bums. Längst in i ett hörn hittade jag den. Ingen prislapp. Kollade med ägaren, nämde jag att vi är stammisar där med? Iaf, hon letar upp lådan, tittar lite på den...
-"Du kan få den för 150kr"

Eh, ja tack! Härligt!

Nu, kvällsrutinerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0