Helg igen.

Jobbade i fredags. Skulle ha jobbat till 08:00 på lördagen, men framåt eftermiddagen började jag känna mig krasslig. Gav upp på kvällen, och fick åka hem istället för att jobba över natten. Det blev elva timmars arbete istället för 23 timmar :P Hoppas att jag kan ta ikapp det på nästa pass. Eller om jag kanske kan hoppa in nånstanns, fast det är ju lite svårt nu när Tfan jobbar heltid. Får se hur det blir, det brukar alltid gå att lösa.
 Igår sydde jag klart Bums vinterjcka, bild ska fixas till sybloggen. Passade på att klippa ut långkalsonger till Aimée med. Hon gör av med kläder i rasande fart nu när hon är mer aktiv på dagis.
 
Nu är bara Aiméeoch jag vakna. Tfan tog sovmorgon, jag hade min igår :) Bums vaknade först, fick välling, ville inte somna om så jag steg upp med henne. Efter en stund steg Aimée osså upp. Tittade på tv en stund innan hon ville ha frukost. Bums krälade runt på golvet. Hon har strumpbyxekrav nu. Hon använder samma fot hela tiden, när hon skjuter ifrån runt golvet. Nu har hon lyckats slita så mycket på stortån att den är alldeles skinnflådd :( Plåsterpremiär som 9 månader gammal...
Hon har iaf somnat om, så jag har varit uppe och lagt henne igen.

Idag ska jag tvätta sittdelsklädseln och varukorgen till gamla Bugaboovagnen. När det har torkat och jag har kollat av nya chassit, ska hela vagnen sättas ut på Blocket. Kan inte ha två buggor ståendes, det är fruktansvärt oekonomiskt.
Det nya chassit kom i fredags, när jag jobbade. Så Tfan fick ta emot och skriva på :) Skönt att kunna sälja med helt nytt chassi. Det kommer nog att göra ordentlig skillnad för priset, misstänker jag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0