Oops.

Jag suger verkligen på att skriva blogg :P Glömmer bort det hela tiden, fast det kanske är ett tecken på att man har att sysselsätta sig med? Vad vet jag, iofs så tror jag inte att jag gör så himla mycket nyttigt istället. Jag sitter mest i soffan och småstickar lite, eller vid datorn och jagar nya favvomärken som en galning.

Senast jag skrev hade jag precis varit på V.Psyk för utredning. Idag ringde kuratorn därifrån och bokade upp ett möte. Hon ska hjälpa mig i kontakten med FK. Jag tacklar de flesta av mina problem med FK, med att bara ignorera och låta bli att ringa. Jag vet mycket väl att det absolut inte är rätt väg att gå, men efter att ha blivit misstrodd i så många år, så orkar jag inte ta det helt enkelt. Nu är det meningen att kuratorn ska fungera som en länk mellan mig och FK. Det låter bra i mina öron :)
 Det knasigaste var att hon ringde i förmiddags, efter dagislämningen. Vilket betydde att jag var precis i slutet av min joggingrunda (med barnvagn), när jag svarade :P

Igår var Aimée, Bums och jag i Växjö och träffade min mamma. Jag hade lovat Aimée ett besök på Leo´s Lekland efter att hon vant sig av med nappen. Nu blev det av, trots att båda barnen vaknade snuviga. När vi steg på bussen i Alstermo, var vi två med barnvagn, vilket är tillräckligt för att ta upp all plats för just vagn. Tio minuter senare stannade vi för att plocka upp folk i Älghult, och där stiger det på en ensam tjej med tvillingvagn... Jahupp! Packa upp Bums ur vagnen, fälla ihop vagnen och stuva undan den. Åka buss med ett barn jämte och ett barn i knät. 40 minuter senare kräks barnet i knät av åksjuka. Ovanligt. Jag var föreredd så långt att hon bara fått smörgås till frukost (istället för gröt) och jag hade en plastpåse redo, så jag slapp bli kräkt på.
När vi väl kom in till stan insåg vi att stadsbussarna ut till leklandet gick sketdåligt. Så vi tog en taxi istället. Det kostade 150kr istället för 40kr, men det var det lätt värt.

Väl där lekte Aimée och Bums som galningar. Vi hann med att äta lunch, åka kana, hoppa studsmatta och en massa annat innan Aimée fick en glass och vi gick ut mot busshållplatsen.

Nere i stan strosade vi mest runt lite, Aimée fick en dricka och Bums hade somnat redan på vägen mot busshållplatsen. Väl på bussen hemåt, började Aimée gnälla om att hon minsann inte alls ville hem, utan till leklandet igen. Gnället fick ett abrupt slut när ungen somna mitt i en mening :P Bums pendlade lite mellan vila och sömn, lyckades hålla sig kräkfri tills 2 minuter innan vi skulle av :P Snark.

Hade Core och Zumba på kvällen, och det behövdes. Om inte annat så som paus från mammarollen :) Jag kände hela dagen att jag kunde hålla ångan och humöret uppe, men när jag väl kom hem och kunde slappna av, så kom en överjävlig trötthet och huvudvärk. Så hade jag inte tränat hade jag somnat framför tv:n, antagligen med glass i magen... Så jag tog en Ipren och gick och svettades istället :)

Idag har jag som sagt joggat. Aimée har varit på dagis, de hade någon slags städdag. De stora barnen gick runt i byn och plockade skräp. Dagis höll sig på gården, men rensade ut bland leksakerna och fick nya hela grejer. De hade fått mat ute, alltid lika uppskattat.
När Bums och jag hade hämtat Aimée fortsatte vi till Bäckparken, vilket jag hade lovat under ett svagt ögonblick kvällen innan när hon inte ville somna. Så, vi var fortfarande ute. Kom bort till parken och hann leka i tio minuter innan hon inser att grannpojkarna kommer hem från dagis och de har ju grävmaskiner på sin tomt! OMG, detta får inte missas :)
Så vi spenderade en pch en halv timme i deras trädgård, innan det blev dags att dra sig hemåt för matlagning. Stuvade makaroner och kassler blev det. Ungarna fick korvarna som blev över igår, och alla verkade mätta och nöjda.

Aimée somnade snabbt ikväll, och det är inte konstigt efter åtta timmar utomhus :) Jag önskar att hon alltid fick vara ute på det viset. Hade det funnits ett utomhusdagis så hade vi valt det :)

Imon är det fredag. Jag och tjejerna ska få besök av en mamma med bebis under förmiddagen, vilket jag alltid uppskattar. Skönt med någon att prata med ibland :)

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Bums har blivit sjukt täppt och dan, så jag misstänker att jag inte kommer att få sova så himla mycket i natt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0