1årsdagen.

Igår fyllde Bums 1 år. Vi hade kalas med Tfans familj på eftermiddagen, så hela dagen flöt på som den brukar i veckorna med dagis, handlande och annat familjejox. Efter lunch började Tfan på med fikan som vi skulle bjuda på, lemonslicepaj och Redvelvetcake. Mumsigt värre :) För ovanlighetens skull så hade vi inte provbakat innan vi bjöd på dessa sötsaker, så alla gäster fick agera testkaniner. Citronpajen blev lite flytig, men hemskt god! På Redvelvetkakan hade det inte skadat med dubbel mängd fyllning, men det är ju inte lätt att veta när det inte står i receptet. Alla tyckte om det iaf och det är ju huvudsaken!

Bums fick massor av fina kläder! Eftersom hon fick så mycket fina leksaker vid jul, så önskade vi bara kläder till henne vid födelsedagen. Hon har ju ärvda leksaker efter Aimée med, ibland inbillar jag mig att huset kommer att svämma över av alla leksaker :)
Iaf så fick hon en NovaStar hoddiedress av Tfan och mig, muminklänning med matchande pantalonger och två bodys med matchande byxor av Marie med familj, och en rosa velourdress och moccasiner av svärmor och Lasse. Tomas och Anna hade varit ute lite sent med presentplanerandet, så Bums ska få ännu en present lite senare :) Bortskämda unge!

Nu kallar barnet på mig! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0