Spännande dag :)

Jag har jobbat, ja i fredags alltså. Det gick bra. Egentligen behövde jag inte jobba, så jag bestämde att så fort jag fick huvudvärk så skulle jag åka hemåt. Ingen huvudvärk, bortsett från pyttelite mol nån timme! Första jobbpasset på ett halvår utan migrän, gud så härligt.
 
På torsdagkvällen kom Becky förbi. Jag rensade ur min garderob tidigare på dagen och messade henne för att se om hon kunde vara intresserad av något. Det kunde hon, och tog bilen hit direkt efter jobbet. Hon hittade massor av jeans och 3-4 hoodies. Så hon fick kläder och jag fick en rejäl slant på kontot. Gött.

Igår kom äntligen systern till killen som köpt Buggan, och hämtade den. Halleluja! Först skulle hon komma i onsdags tror jag, sedan kl 11 på lördagen, vilket flyttades till 15-16 på lördagen. Ett tag kändes det som om jag aldrig skulle bli av med eländet... Men nu är den både hämtad och betalad :)
 Vi hade -10 grader igår, och bestämde att det var bra grillväder :) Tfan och Aimée skottade så att vi skulle kunna vara vid grillplatsen, medans Bums och jag gick och handlade korv, bröd osv. Det gick bra ända tills vi började grilla de första korvarna. Då blev Bums uttråkad och Aimée frös :P Men men, det var trevligt och gott ändå :)

Idag har Svärmor och Lasse varit här och passat Aimée och Bums, medans Tfan och jag har varit och tittat på hus ihop med min pappa. Det är andra visningen på det huset, och det ser ganska lovande ut måste jag säga :) Inga större fel, lite fukt i källarn och mögel i en takkupa, men inget som kostar massor pengar eller massor av tid. Dräningen måste göras om, men det får vi ta i sommar i sånna fall...

Nu ska vi fundera lite, sedan får vi se hur det blir. Går det vägen så får jag väl kanske starta en renoveringsblogg... Många bloggar blir det.

Nu ska vi fika!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0