Flytthelg...

Fast ändå inte, eftersom vi inte flyttar riktigt förrän i mitten av veckan någon gång. Men igår var Svärmor och hennes Lasse här och hjälpte oss köra två lass. Så nu har vi nästan bara det allra nödvändigaste kvar på Ängö. Vilket hade varit i stort sett ingenting om vi hade varit barnlösa, men som nu innebär en tvåpersonsfamiljs lägenhetsinnehåll :P

Det var för varmt igår iaf. Vi körde två lass, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Det var fullt tillräckligt, sakerna ska ju bäras ut, packas på släpen, sedan packas ur och in i nya huset, puh! Varmt som fan.
Jag hade kläckt en idé om att se till det fanns vatten att leka i, ute på Postgatan, och i källarn där finns det två tvättkar, ett med ventil för tömning. Så vi släpade ut tvättkaret, satte på vattnet och vips, så hade vi badbalja! Mycket praktisk barnvakt :) Dessutom ställde vi baljan så att man ser ungarna från köket, och Bums kommer inte i baljan så hon riskerar inte att drunkna :)

På kvällen målade Tfan murstocken första gången. Jag gick dit när han nattade barnen, och målade insidorna på luckorna och en gjuten del av köksgolvet som jag har glömt om och om igen :P Bra blir det iaf! Vi har flyttat ut en köksbänk till i köket, och handlat taklampa som Tfan redan hunnit sätta upp, i lite 30tals stil :)

Nu ska Tfan dit igen, elektrikern kommer strax, sedan ska det målas lite till, hyllor ska upp och flyttlassen från igår ska organiseras :)

Snart, snart är vi inne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0