Fredagsrutiner.

Steg upp med Aimée imorse.. Vid åtta satte jag igång en film åt henne, sedan gick jag och la mig en halvtimme innan jag hann bli hungrig. Tog sväng med måttband och våg med innan frukost, positivt!

Spenderade förmiddagen med dator och stickning. Insåg att jag har köpt ett nystan för lite till Tfans vantar. Får se om jag kan komplettera i GBG. I Växjö har ju garnbutiken stängt :P Eller ja, den är inte stängt, den är "bara" flyttad till Ör... Dit alla ju åker på sommarn! Om man har bil, vill säga.. Den första vanten är iaf tre fjärdedelar färdig!

När Bums och Tfan med vaknat och ätit frukost, gick vi till Loppisen. Jag hittade en gardinstuv och två olika spetsar, för 15:- och Tfan hittade en fin besticklåda för 35:- Vi hittar alltid saker där :P Borde kanske rensa lite mer här hemma?

Sedan gick vi till ica, kunde inte komma på nån middag, handlade till kvällen och knatade sedan hem igen.

Tfan är inte sugen på promenad idag. Han har puttat 23 kg Aimée i en 15kg´s vagn i flera dagar nu, så hans handleder har packat ihop. Får se om jag ger mig ut själv sedan. Det är sånt konstigt väder idag, jag bara väntar på att det ska börja regna. Det skulle visst åska med, enligt SmålandsPosten. Iofs så påstod den att det redan regnade här, för fyra timmar sedan :P

Just nu håller Tfan på att måla handtagen till lådhurtsen som ska stå i köket. Ungarna leker på övervåningen och jag tar det bara lugnt. Är rastlös, men jag måste vänja mig vid att det inte kan hända saker hela tiden. I min hjärna så ska jag vara på väg någonstanns hela tiden, någonting måste hända varje dag, för att jag inte ska bli uttråkad. Det är svårt att vänja sig av med, men det är bara att vänja sig.

Gistatus för dagen! Dag 6.
-1,6kg sammanlagt
-4 cm runt midjan.
-Försvunnet magont, alla smärtsamma gaser är väck.
-Mina händer är inte längre svullna.
-Mitt saltbegär är borta

Känner fortfarande ett "sting" när andra äter glass eller sötsaker, men det går över väldigt fort. Har jag dessutom sett till att äta innan, så att jag inte är hungrig, så är det inga problem att stå emot. Det svåraste är gamla vanor man har. Glass på fingrarna från ungarnas glass, ska inte längre hamna i min mun. Inte för att det är farligt med den lilla mängden glass, utan för att det vore att förstöra för mig själv. Har jag kämpat i tre dagar med att stå emot sockerbegäret, så får kroppen en rejäl kick av det lilla. Då blir suget efter sötsaker bara större.
 Borta hos folk. Korv med bröd, bli nu mer korv utan bröd. Måste tänka på att potatis, ris, potatisgratäng, potatissallad, bröd, kakor, godis, diverse frukt, faktiskt inte bara är att stoppa in i munnen som vanligt. Men än så länge går det riktigt bra. Än har vi inte varit bortbjudna, så jag har inte behövt tänka så mycket på det. Det värsta är nästan att folk som bjuder lätt blir stötta om man inte vill äta allt. Jag får försöka stå på mig helt enkelt. Det finns ju nästan alltid sallad :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0