Fint väder!

Åh, solsken! Efter ett par dagar med blåst och mulet väder blir jag nu på bättre humör.

Igår städade jag som en galning. I måndags kväll fick vi veta att mäklaren hade bokat in en visning på onsdagseftermiddagen, så det var bara att ta sig i kragen och bränna igenom huset med saneringsmode inställt. Fy fan. Det finns en anledning till varför vi inte har det stökigt här hemma. Det är för att jag hatar att städa :P Men nu är det gjort, i stort sett iaf. Det skulle väl behöva torkas fönster, men det tänker jag skita i ;)

Vet inte hur det gick på visningen, för mäklaren har inte hört av sig än. Det enda vi märkte var att det var ett rumpavtryck på Tfans sida av sängen, och en stol extra vid matbordet.
När jag hade städat färdigt tog jag med mig ungarna ut, tre kvart innan de skulle vara här, så att vi inte skulle stöta på dem :) Och så att ungarna inte skulle stöka till allt jag hade städat :P
 Vi knatade runt lite i byn, var på macken och hämtade ett paket med barnkläder och lekte i Bäckparken. Sedan kom Tfan och vi gick till pizzerian och åt. Sedan gick vi till Ica, och sen vidare hem.

På kvällen hade jag Zumba för första gången på fyra veckor :P Det kändes att man hade varit borta, har ju varit sjuk och sedan när jag blev frisk så var det inställt två veckor i rad... Nu var det dessutom sista passet innan sommaruppehållet, trist. Jag hade kunnat ha Zumba två gånger i veckan hela sommarn... Nu måste jag hitta på nått annat för att hålla formen. Mina tidigt morgonlöprundor räcker inte långt.

Idag ska bästa Becky hjälpa mig ur klistret och komma hit och köra Bums och mig till Nybro så att vi kan köpa födelsedagspresent till tjejernas kusin, som fyller fyra imon. Har bussallergi med Bums, sist blev det kaskadspya typ 10 minuter hemifrån, så nu åker jag inte buss med henne längre. Jag får ångest bara jag tänker på det.

Nu verkar vi ha en blöjincident här. Lika bra att ta tag i den då...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0