HurtFia...

Hurtigt för att vara jag, naturligtvis :)
Steg upp en halvtimme tidigare idag, båda barnen skulle upp och ha frukost innan lämningen på förskolan, för Aimée hade tid hos tandläkarn innan. Vi kom iväg i bra tid, fick vänta en stund innan det var dags. Sedan grinade Aimée ihop, och ville inte alls till tandläkarn längre, fast att hon hade varit så modig om det innan. Men hon öppnade munnen iaf och fick tänderna räknade. Det är ett framsteg sen senast! Hon totalvägrade bananlacken dock, men nästa gång kanske.
Sedan var det promenad genom byn, bort till förskolan och lämna Aimée, messa Becca och gå tillbaka genom byn för att möta upp henne och Dita. Lite störigt att hon bor precis jämte tandläkarn :P

Vi gick en långpromenad och pratade skit, precis som vanligt :) Sedan gick Bums och jag hem igen, åt mellanmål och tittade på tv. Tog tag i disken, samlade ihop tvätt, och bar ner i tvättstugan, fick t.o.m igång första maskinen.
En halvtimme innan vi skulle gå fick jag syn på sjalen jag har stickat på beställning, och började sätta fransar i den, så jag nästan glömde bort tiden :P Men nu är den nästan klar iaf, skönt!

När vi kom hem från förskolan var det mellanmål igen, ungarna gick ut och jag fortsatte med tvätten, innan jag osså gick ut för att plocka några äpplen. Skalade och rensade dem medans ungarna såg på film när de tröttnat på att vara ute, så nu har min andra omgång äppelmos färdig! Ska bara portionera och lägga lite i frysen...

Sedan Tfan kom hem har vi ätit middag, grejat tvätt, gått till ica och handlat, gjort te och skickat upp barnen på övervåningen för att städa. Frågan är om det blir något gjort däruppe, men det lär väl märkas vid läggdags. Inte så långt borta.

En bra helt vanlig vardag! Inte illa :) Fast morgonens viktbesked har väl gjort en del för humöret, kan jag gissa :) Man får leva på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0