Sjuklingvardag.

Jag har hela familjen hemma i influensa. Tfan och Aimée gör Bums och mig sällskap i vardagen, vilket betyder att ingenting är som det brukar :P Iofs så är det ju väldigt trevligt med sovmorgon, men sedan är det bara mat och passopp resten av dagen :P Bums och jag som brukar ha det så lugnt och skönt.

I söndags var jag på handboll igen, och såg Alstermo slå Djurgården, vilket inte var helt fel fast att det blev lite väl spännande i slutet. Direkt efter handbollen var det bara att gå in i spinningsalen och köra träningsveckans första pass.
Igår skulle det varit bodypump, men hon som höll i det var tvungen att vara hemma med barnen och inhopparen var sjuk. Så jag gav mig ut på en löprunda istället! Det var verkligen inte igår, men det var skönt. Har byggt upp både kondition och styrka de senaste månaderna och viktnedgången gör det hela lättare med. Så runt Rås, knappt 6 km, på 35 minuter. Ganska bra för första rundan på ett halvår minst :)
Sedan kom jag hem, duschade ihop med Aimée, nattade henne och drack en proteinsmoothie, innan jag begav mig ut på en promenad med Becca och Malin, runt Rås igen :) Så motion fick jag!

Idag ska jag på spinning igen. Sedan är det onsdag igen, veckans två sista träningspass står på schemat. Inga stora planer i övrigt vad jag vet. På lördag är det kalas för Tfans systerdotter och innan dess är det väl meningen att vi ska ha fixat någon present. Det löser sig.

Nu ska jag utfodra familjen med glass.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0