En vecka till..

Det var hemskt vad svårt jag har för att skriva blogg nu för tiden... Men men!
Jag kan sammanfatta den senaste tiden lite kort. Vattkoppor på Aimée, tydligen var det svinkoppor hon hade sist :P Jättebra. Ovanpå kopporna och den tillhörande febern har hon dessutom en förkylning kategori mastodont. Just nu ligger hon uppe i sin säng och sover. Stackars plutten.
Jag tränar, spinning och simmar fortfarande. Fast idag kändes simningen sådär. Orkade inte alls lika mycket som vanligt. Antingen så har jag sovit för lite, eller så har jag järnbrist, eller så är jag på väg att bli sjuk jag med, vilket inte skulle förvåna mig.
Tfan kör på körskolan idag. Han ska kolla hur mycket han har kvar innan har får börja på halkbanor och sånt jox. Det går inte riktigt så fort som planerat...
Bums är sig själv. Två år och envis som en åsna, what else is new, liksom.

Näe, jag fick världens lock för örat när jag simmade idag. Normalt brukar det släppa under dagen, så att det b ara kommer och stör lite. Men nu har det suttit sedan kl 08:30 imorse, och jag har t.o.m ringt VC för tips. Fick veta att jag kunde prova nässpray, men det gjorde bara att jag fick ont i näsan och framtänderna som jag brukar av spray :P Hade inte Aimée varit sjuk så hade jag gått bort och sett om de kunde få ordning på det, men nu funkar det inte idag. Har jag kvar locket imon skulle jag höra av mig igen. Fast imon är det meningen att jag ska simma och träffa mamma på lunch i stan. Dessutom borde jag köpa påskägg till ungarna. Tanken från början var att vi skulle åka in hela familjen imon, men med Aimées tillstånd så lär det knappast bli möjligt.

Jag ska nog lägga mig på soffan en stund. Nu börjar jag få ont i huvudet med. Dumma öronlock :( Buhu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0