Skitlänge sen..

Det händer inget här. Det blev påsk, Aimée fick vattkopporna redan på fredagen, dagen efter sista dagen på förskolan innan påsklovet. När väl kopporna gav med sig så fick hon hög feber, snor och hosta som höll i sig fram till påskafton. När hennes förkylning gav med sig så fick Bums den. Nu väntar vi bara på att Bums ska få vattkopporna med.
På Påskdagen var vi hos Svärmor på påskmiddag. Fint väder hade vi, ungarna lekte sig svettiga, Bums fick röda öron av all sol och jag hade en stickning med mig som jag roade mig med. Dagen efter sydde jag en mycket uppskattad solhatt till Bums. Inga fler röda öron här inte!

För övrigt har vi sista veckan med båda föräldrarna hemma på heltid denna veckan. Nästa vecka ska Tfan börja jobba tre dagar i veckan, och ta körlektioner de andra två dagarna i veckan. Känns sådär måste jag säga, eftersom jag mår sämre kroppsligen med graviditeten nu, men det är planerat sedan länge, så det är ingen överraskning. Osså gäller det bara fram till semestern, sedan kommer ju bebis! :) Dessutom har jag bästa vänner som redan gjort sig frivilliga till att ta med barnen på äventyr med jämna mellanrum. Guld <3

Idag har jag varit inne i Växjö. Tanken var att jag skulle simma, men det fick jag hoppa över p.g.a den graviditetsrelaterade svampigheten. Jag hade en drös ärenden iaf, till F-kassan, sybutiken och någon sorts sommarsko.. Allt gick bra, förutom skoshoppandet som mest var tråkigt. Men jag fick iaf med mig ett sommarpar hem. Inget märkvärdigt, men de duger när det är varmt ute.

Nu kom gnällfemåringen in. Just nu är vi verkligen inte vänner. Den senaste veckan har det gnällts ungefär var 30:e minut. Verkligen härligt med en gravidseg hjärna...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0