Jahaa....

Det händer inte så mycket värt att skriva om just nu... Dagen efter Bums födelsedag var jag på jobbet som jag skulle, kortpass denna gången. Sedan hade vi en helt ledig lördag, innan det var dop hela söndagen.
Det var trevligt, vi slapp hela kyrkogrejen iaf, eftersom vi var i ett pyttekapell, och det gjorde saken trevligare. Ungarna skötte sig bra under cermonin, båda var framme och tittade nog vid själva blötläggningen och sedan kom de och satte sig hos mig igen.
Efteråt åkte vi till ett ställe som heter Hantverket, där vi fick god mat som Tfans syster förberett, mumsig efterrätt med. Osså tittade vi på när Freddy och Sandra öppnade Fionas doppresenter. Lugnt och lagom långt.

Vi hann hem precis i tid för min söndagsspinning. In, byta om, fylla vattenflaskan och av med sminket! Kasa bort till sporthallen på glashal upponedförsbacke :P Men det gick bra iaf, lite förvärkar underpasset, men då såg jag till att sitta ner på cykeln och bara hålla pulsen uppe, vilket funkade bra.

Igår hade vi ännu en barahemma-dag. Lite sovmorgon innan vi gick till ica med insamling och för att handla. Aimée var ute och lekte en lång stund, innan hon gick över till Wilgot för att leka lite. Jag åt ett mellanmål innan jag gick och hämtade henne igen och sedan gick för att möta Ela på en promenad. Det tog en stund längre att gå runt Rås igår än det brukar göra :P Glashalt i kombination med graviditet är alltid lika spännande :P Passade på att lämna tillbaka de lånade nagellacken med, mot Aimées stora protester. Inte för att hon någonsin brytt sig innan, men nu är det tydligen väldigt viktigt med nagellack :P
Hem igen, vänta på middagen, äta middag, sedan ner i duschen en snabbis. Klädde på mig medans vi bråkade på Aimée om hennes rum, städat ska det vara, fast det var ganska tvivelaktigt på den fronten.
Kom iaf iväg till grannen och hennes kryddparty, himla trevligt. Skrämde Lena som jag inte träffat på ett tag, med min stora mage :P Haha, hon blev en smula paff :)
Hittade ett par kryddor som ska få ta plats i skafferiet. Men mest var det smaka, smaka, smaka och sedan lite fika på det :P Mycket trevligt.

Sedan var det hem till tv:n och handbollen. Lite stickning fanns det utrymme för och sedan gav jag upp och krälade i säng.

Idag ska Aimée på första gympapasset för terminen. Sedan ska jag på spinning i stort sett direkt efter. Innan dess har jag inget förutom en runda till ica planerat. Vi får väl se vad som händer..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0