Blä.

Trött, grinig, på dåligt humör. Känner mig tråkig och ensam och har inte lust med nått alls. Ungarna bråkar och jag orkar inte hålla reda på vems fel det var denna gången, vem som ska tillrättavisas och vem som ska få sin  vilja igenom denna gången.

Är sugen på chips, men mina favvochips verkar inte tillverkas längre, och även om de hade gjort det så klarar jag inte av att äta chips just nu. Det vänder liksom så fort de kommer in i munnen.

Hade velat shoppa lite, men pengarna är tokslut denna månaden. Dessutom hade jag velat shoppa på riktigt, alltså åka in till stan, strosa runt, äta kinamat med nån och känna på sakerna innan jag betalar, men som det ser ut nu så lär det inte bli möjligt innan bebis kommit ut. Jag klarar knappast av att åka buss med min ischias och än mindre gå på stan med den och alla sammandragningar.

Världens sämsta mamma känner jag mig som med, för tillfället. Inget tålamod, och det enda jag vill nu är att vara barnledig en helg. Vilket är lite komiskt, med tanke på vad som komma skall...

Näe. Just nu vill jag bara få sova, dricka isté och äta isbitar.

Ryck upp mig, någon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0