Nähäpp!

Bilderna är tagna men ligger fortfarande i mobilen. Väskan är nästan färdigpackad, bortsett från sånt jag behöver imorgon på morgonen och datorn som ligger på laddning efter att ha legat undanlagd i ett halvår. Just nu försöker jag fokusera på att jag ska sova strax och INTE bli allergisk mot penicillinet, som sist när jag var höggravid. Lyckades till slut välja vad som ska få följa med i filmväg. Det blev Liftarens Guide till Galaxen, lagom hjärndöd men ändå rolig, förhoppningsvis även för den med ont i magen och hjärnan full av smärtstillande... Och hela första säsongen av Pistvakt! Underhållning på hög nivå, ser ni, haha!

Spinningen gick riktigt bra! Jag tog ut mig, och kände av gårdagens BodyPump ordentligt, gött! Fick berätta om morgondagens OP säkert 5-6 gånger, men nu tror jag nog att i stort sett hela byn är informerad om vart jag ska imorgon, hehe!
Tfan höll ungarna uppe tills jag kom hem igen, så att vi kunde säga godnatt och kramas hejdå ordentligt. Nu ses vi ju inte förrän tisdag eftermiddag, och i en sexårings lilla hjärta är det en lång tid. Treåringen verkar inte bry sig så himla hårt, fast hon såg till att tala om att hon "tykkå åm däjj mamma!" Kärlek på hela familjen!

Nu ska jag krypa i säng. Strax. Lillpojken ska ju ha lite vällling och så.. Men sedan ska det sovas! Bussen går 06:05 imon. Blääää så tidigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0