Nytt onsdagspass...

Och herre jesus, vilket bra pass det blev! Svettig som en jag vet inte vad, och glada deltagare, kan det bli bättre?
Jag hade spinningen med innan, så jag fick igång svettningen ordentligt innan styrkepasset, härligt!
 Hela min dag har gått åt till att längta till träning. Iofs så har jag fått mycket gjort ändå, man har liksom inget annat att välja på när man har tre barn och en krasslig man. Men under hela dagen har jag bara gått och väntat på att träningsdags skulle infalla, haha!

Igår var jag i stan och handlade tråkigheter. Underkläder och strumpor till mig, regnkläder och stövlar till två av kidsen. Woho. Som tröst fick jag 20 minuter inne på Hälsokosten och Fitness Magazine samt Runner Guide på Pressbyrån. Ingen rolig shopping alltså. Sedan sket det sig med planeringen på kvällen, barngympan var inställd så jag kom inte bort till idrottshallen när jag brukar vara där. Lillpajken ställde till det med mat och annat, så jag kom iväg senare än jag hade tänkt... Men, jag fick gå på spinning iallafall, och efteråt delade jag med mig av mina övningsfynd till ännu en träningsgalning, haha!

Imon finns det möjlighet till Core, eftersom mannen är sjuk och inte kan träna själv. Men, jag funderar på en lååång löprunda... Får se hur jag gör. Nu ska jag iallafall gå och lägga mig!

Nya krafter till imon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0