Semesterträning!

Jorå såatteeee... Det är semester ju. Regnar gör det med. Flera gånger, varje dag. Väldigt najs, haha..
 Men det utlovade semesterträningen har kommit igång, vi satt igång förra måndagen! först ut hade vi ett spinningpass, sedan på onsdagen hade jag utomhusstyrka, och jag hade gjort klart att vi var ute oavsett väder, vilket jag sedan ändrade till inomhus ifall det mot all odds hällsregnade. Så det började ju hällregna kl 15 samma eftermiddag, hehe... Men vi klarade oss, fram tills vi skulle jogga hemåt igen, då började det dugga, sedan öppnade himlen sig igen när jag stod och slöpratade med Anna efter passet.
På torsdagen var det spinning igen och lördag förmiddag hade jag utomhusstyrka igen. Denna gång fick vi lite mer regn på oss, redan under de sista tio minuterna på passet, plus stretchen. Men alla (få) som har kommit på passen har varit nöjda, vad jag har hört. En tjej informerade dessutom om att hon hade fått tillbaka träningslusten, vilket var oerhört roligt att höra!

Förra veckan var en bra vecka ur träningssynpunkt, sammanlagt 7 timmar och 15 minuter skrapade jag ihop. En hel del löpning har det blivit med, Tfan har börjat springa med, det gör ju sitt till. Tyvärr är jag aldrig i närheten av hans tider, jag skyller på att han har mycket längre ben än mig, hehe...  Maten har osså varit ganska bra. Jag har ätit ganska mycket vad jag vill, förutom onyttigheter. Det är väl enda fördelen med att ha sjukt dåligt med pengar, att man inte har råd att sväva ut, heh!

Vi kör på samma upplägg denna veckan, får inga pengar förrän på torsdag, då ska vi bila in till stan och köpa hopprep, haha! Och lösgodis!

Träningsmängden denna vecka ligger än så länge på 1 timme och 45 minuter. Ikväll ska jag ut och springa, knappt/precis/drygt en mil. Har man inte sprungit rundan innan så är det svårt att veta exakt, haha!

Det går bra, kan man väl sammanfatta det med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0